Redecorant el blog

Després d'una pausa extensa i involuntària reprenc el blog, amb petits canvis. Potser hi escric cada setmana. O potser un cop al mes. Qui ho sap, potser hi escric avui i no hi torno fins d'aquí a un altre any! Jo no prenc compromisos així com així...

Començo amb una entrada de nou format. Impressions setmanals. Aquí les d'aquesta setmana passada.

Els barris de Gràcia
Dilluns: Consell de Barri del Camp d'en Grassot – Gràcia Nova. Se'm fa evident que a vegades resulta força difícil veure les coses en perspectiva.
Benvinguda del president dels Lluïsos
a la Gràcia de les Tertúlies
Dimarts: la Gràcia de les Tertúlies als Lluïsos amb la Carme Forcadell (una mica empiocada) de convidada. Ens demostra que si la grip l'amansa avui, la resta de l'any és molt més que una dona ferma i decidida.

Dimecres: sopo tard però satisfeta per la gran intervenció que el Jordi Portabella fa al Consell de Barcelona d'ERC. Fermesa contra l'empobriment de les classes mitjanes a la nostra ciutat.

Dijous: la possibilitat de convertir-me en ciclista (cívica) de Barcelona es veu per una banda més propera, però de l'altra m'augmenten els dubtes. Si fos més cagadubtes el cap m'explotaria com al Pere Navarro del Polònia.

El llibre de Portavella
Divendres: presentació del llibre dels carrers de Gràcia de Jesús Portavella (sí, amb ve baixa). Més de 300 carrers, que es diu ràpid!
Acte entranyable dels de Sant Medir i els Trabucaires. Cosins germans ben avinguts. I al final lligat amb un sopar a l'estil d'un vermut, a la Violeta.

Dissabte: campanya pel sí a l'Arc de Triomf. La pluja no ens ha espantat pas. I tenir informació en 9 idiomes demostra que el progrés en positiu és possible.
A la tarda entro al cine en un acte improvisat. L'encerto. Scorsese i DiCaprio fan una bona mescla. I aquesta vegada s'han superat. Diners ben invertits, però a partir d'ara intentaré que la improvisació m'agafi en dia de l'espectador.
L'aspecte no demostra el bon gust
que tenen!

Diumenge: no val la pena ni anomenar-lo. Vegetant. Excepte quan m'he animat a fer hamburgueses de peix i verdures. No m'han quedat malament, però encara cal millorar-ho.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada