Jo votaré per...

Jo votaré per l'avi Narcís i l'àvia Maria, que van patir guerra i dictadura, i volien el millor pels seus fills i les seves nétes, per l'Enric, que malgrat la guerra i la dictadura va seguir lluitant des de la cultura i va tirar endavant tres fills meravellosos; per l'àvia Núria, que ni tan sols va poder veure el final de la dictadura ni créixer els seus tres fills, ni conèixer els seus quatre néts. Per la Tante Mili, que recordava amb orgull l'educació que havia rebut gràcies a la República. Per l'oncle Juanito, que s'emocionaria veient com fem vies i omplim Meridianes. I per la iaia Pepita, que ja treballava als 4 anys i va viure tota la merda que va viure però sempre va conservar l'humor.

I també votaré pel Martí, l'Elisenda, la Maite, el Ricard, en Joan, en Jordi, la Maria Rosa, l'Albert, i tots aquells que van haver de viure una colla d'anys de dictadura, i que no podien votar, ni expressar-se obertament, amb normalitat, ni reunir-se, ni parlar en la seva llengua materna, ni estudiar-la, i cada un d'ells anirà també a votar el diumenge, però jo també votaré per ells.

I també per la Gina, pel Nil, pels Marcs i per l'Oriol, i el Pau i el Jean i el Tom, i per tots els que vindran, perquè tinguin un futur millor que el que els pot prometre l'Estat Espanyol, perquè si tot segueix igual no serà millor, però si canviem les coses potser sí. I només per la remota possibilitat de millorar les possibilitats i les expectatives ja val la pena intentar-ho.

Aquest diumenge cap vot pot arribar tard al col·legi, cap vot es pot quedar a casa adormit, cap vot pot quedar-se pel camí de l'urna. Tots i cada un són importants. Sempre he defensat, des que tinc ús de raó, que no votar comporta la pèrdua del dret a queixar-se si no t'agrada el resultat. Si tens la remota sospita que construir un nou país pot provocar algun canvi positiu, HAS DE VOTAR. Vota JUNTS PEL SÍ. Si no veus cap possibilitat de millora seguint com fins ara, vota JUNTS PEL SÍ. I si no ho acabes de veure clar, vota CUP-Crida Constituent.

Jo tinc per qui votar, segur que tu també. I si no, #VotaPerMi!







Comentaris